I höstas gästbloggade jag för LesMills på Elle. se under en tremånadersperiod, och därför finns det inte några inlägg på denna blogg från dessa månader
Äntligen får ni ett livstecken. Här är det fullt upp på alla plan känns det som. Det har varit trettio års kalas, jobb, inlämningar till skolan, Katja ska åka en sväng till Sthlm snart och själv håller jag och sambon på och förbereder en flytt till slutet av månaden
. Adobo är nog den kändaste filippinska maträtten. Det är riktigt lätt att göra, och riktigt gott. Jag är dock lite osäker på måtten, så mina mått kommer vara på ett ungefär, mer som en riktlinje
Äntligen, bloggverktyget fungerar igen och det är freeeeedaaaag. För att göra helgen ännu mer skön så lyckades jag leverera jag ett stort projekt om skruvar för takpaneler i förtid
Filmjölksbröd med frukt. 12. 21. 53 ♥ 2015-02-06. Ibland så bara älskar jag filmjölksbröd. Det är perfekt när man egentligen inte riktigt har tid för att baka men ändå vill ha gott bröd
Mmmmmm. Chocolicoricebollar. Det har tagit lång tid för att lära mig uppskatta lakrits - som barn tyckte jag det var gott att tugga på stensöteroten - en lakritssmakade rot med blad som ser ut som en liten ormbunke
RABARBERPAJER I ALL ära, men attans så gott det blir med sylt kokad på rabarber. Fräscht syrlig blir den och är god till nästan vad som helst, utom möjligtvis sill och potatis
Det började med att jag tillredde en hel laxfilé. Nästa dag åt vi också av laxen. När bara en portion återstod av resterna var det jag som skulle äta lax, men hur
Må så vara att midsommar passerat för ett bra tag sedan. högtidens tårtbak vill jag bjuda på ändå. Dessvärre saknas några bättre bilder på bakverket, som i vanlig ordning då firandet i sig med rättighet tar fokus från en ambitiösare fotosession
Mmm. tycker nog att jag har hittat ganska rätt bland pepparkaksrecepten nu. ) Nyheten för i år är att jag tillsatte kardemumma för att få lite kryddigare pepparkakor även om jag för den delen inte snålar med övriga kryddor heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.