Hallå. Ny vecka och nya recept. Just det här tycker jag behöver lyftas fram lite extra då det är så himla smidigt och inte ofta man tänker på hur lätt man kan trolla fram något så gott av gammalt bröd
Jag tänkte att de kunde passa att använda i en smaskig brödpudding. Just denna brödpuddingsvariant innehåller förutom bröd, ägg och mjölk, även tomater, fetaost och örter
I julas bakade jag Pandoro för första gången, tyvärr tror jag att jag övergräddade kakorna, så resterna som blev över frös jag in för att använda till en brödpudding
Brödpudding är en maträtt som många aldrig har hört talas om (än mindre ätit) vilket är synd, för det är kanongod, billig och enkel mat som är perfekt att laga om du har torrt bröd som du vill göra över med
Servera brödpuddingen med ostkräm, frukt i säsong och lite honung. 1. Sätt ugnen på 160 grader. 2. Lägg brödskivorna på en skärbräda och ringla över generöst med honung
Sätt ugnen på 200 grader. Bred 3 smörgåsar med rikligt med nutella och täck med resterande bröd. Skär sandvikarna i remsor och placera lite omlott i en ugnsform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.