Tillsätt de skalade vitlöksklyftorna och fortsätt stöta tills det bildats en massa. Häll över den i en skål, riv ner lagerbladen och tillsätt resten av ingrediensernaimarinaden
Massa underbara nyheter iJamieOliversserie. Här på bloggen kommer produkterna dyka upp lite då och då imatlagningen framöver, samt att en väldigtfintävling kommer att hållas inom snar framtid, så håll ögonen öppna om nigillarJamie
Receptet kommer från JamieOlivershemsida, hittas på länken Good old chilli con carne men för bekvämlighetens skull har jag översatt från engelska till svenska
Till denna delikatamåltid behöver du. Det kanske kan fungera att sätta dem under kycklingen, men annars kan du ju antingen koka potatistill eller virainkycklingenifolie och låta den stå tills såsen och potatisen är klar
Lös upp jästen i vattnet, tillsätt salt och socker. Dela degen i två delar. Fördela ut parmaskinkan på degen, placera äggen ovanpå skinkani en rad på längden av degen
Dagens Minestronesoppa är JamieOlivers recept. Vinter och soppsäsongen är här. Minst en soppa i veckan blir det och för tillfället äter vi mest våra favoriter
Då är dagens tips på en kycklingrättvi lånat från JamieOliver ett strålande recept att lägga på minnet och istekpannan, där nästan hela matlagningsaktiviteten äger rum
Häll genast över pastan istekpannan och blanda runt med zucchinin och pancettan. Skär zucchinini kvartar på längden och skär bort de porösa delarna imitten
Pizzadeg1 kg vetemjöl special (eller Tipo ‘00’ eller 800 g vetemjöl och 200 g finmalensemolina) 1 msk havssalt 14 g torrjäst 1 msk strösocker 4 msk extra virginolivolja 650 ml vatten, fingervarmt. Tomatsås olivolja 4 klyfta vitlök en liten kruka färsk basilika, plockade och rivna blad 3 förp hela plommontomater på burk (à 400 g) havssalt svartpeppar, nymalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.