Ett vardagsalternativ till tacos. Tacoköttfärs blandat med krossade tomater, majs och crème fraiche. Häll röran över pastarör, toppa med en ostsås och gratinera tacolådan i 15 minuter
Denna tacogratäng är riktigt mumsig, med ett lager av creme fraiche och philadelphiaost – perfekt för er som älskar att ha creme fraiche till tacosen (det är ju så gott)
Vi har en uttjatad men god tradiotion här hemma på fredagar, vi äter taco som många andra. På sistone har jag varierat lite med att servera taco med tortillabröd, hårdaskal, gratänger och igår blev det paj
Busenkel och god ”bjudgratäng” med fläskfilé och sabal oelek. Till detta serverades potatisrosor. Den här gången såg jag till att fylla muffinsformen ordentligt med potatis (potatisen säckar ihop sig under tillagningen och för att få en vacker ros – då gäller det att formen är rejält fylld)
Skiva vitlök och chilin fint, skär sedan bitar av kycklingen på en separat skärbräda. Skär salladslöken fint och förbered risnudlarna enligt förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.