Tänk vad små tips kan göra för matlagningen. Igår när jag kollade Nyhetsmorgon fick jag bästa tipset av kocken Strömstedt för garanterat aldrig mer torr fisk
I förra inlägget tipsade jag om bra mat att ha med sig ut på vandring. I detta inlägg tänkte jag ganska kort och lätt gå igenom hur jag gick till väga för att torka maten
Tack och lov är det inte längre något du behöver oroa dig över att behöva uppleva. Det finns inget värre än att entusiastiskt ta en bit av en riktigt god paj för att några sekunder senare snopet få en tjock bit pajskal som riskerar att krossa din emalj
Skiva tomaterna och paprikan och fördela över färsen. Ja, det är nog många som äter tacos på fredagar och jag säger inget om det, jag tycker också det är gott med tacos men man kan ju försöka variera sig ibland och tex göra en tacotårta eller varför inte den här goda tacogratängen som jag hittade på den härliga bloggen 56kilo. Fördela den rivna osten över avocadon, in i ugnen ca 25 min
Tricket är att alltid förbereda och förenklaför sig själv. Så här kommer några tips på hur du gör det enklare för dig själv att äta riktig mat och undvika fällorna med att köpa färdigmat
Något som jag gör återkommande är caltingpannkakor och för er som har missat hur jag gör dem. Det som är bra med denna sorts pannkaka är att de innehåller ordentligt med protein, vilket det är lite för lite av i vanliga pannkakor
Nu kommer förhoppningsvis den här dagen gå lite bättre än gårdagen. Länken hittar du HÄR, men jag kommer skriva om tipsen i kortkort form för den som inte orkar läsa hela
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.