En perfekt kaka till fredagsfikat, då den gräddas i långpanna och räcker till många. i långpanna. Känn med sticka att kakan är färdiggräddad i långpanna
Goddagens. Just hemkommen från en lååååång promenad. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
Gjorde idag vaniljrutor i långpanna. Häll fyllningen på smuldegen i långpannan. Tryck ut 2/3 av degen i en liten, bakpappersklädd långpanna, ca 25×30 cm
Provade ett nytt recept på tårtbotten sent igår kväll. Letar efter den perfekta vaniljtårtbotten som inte bara är god utan också någorlunda lätt att skära i trots att den är luftig och porös
Snabbt och lätt har du en hel långpanna med läckerbitar. Häll fyllningen över degbottnen i långpannan. Tryck ut degen i långpannan, häll på fyllningen och arbeta sedan ihop resten av degingredienserna och smula på toppen
Tänkte dela med mig av mitt grundrecept på tårtbotten som så klart är äggfri. Idag har jag bakat tårtbottnar då jag fyller år på onsdag och ska till svärföräldrarna för lite firande av mig och min svägerska på torsdag
Om man vill göra en väldigt enkel men SUPERGOD tårtbotten som räcker till många så rekommenderar jag verkligen denna botten som en sockerkaksbotten med maräng ovanpå, men man gräddar allt på en gång
Jag har kollat olika recept och slutligen skrev jag upp tre stycken där samtliga "bagare" sa att de aldrig misslyckats med sin tårtbotten när de följt just det receptet -och idag var det dags att testa det första receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.