Ett tips på en rak ochfin botten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen. - lyft bort ringen på springformen (om du använder en sådan) och vänd snabbt tårtbotten upp och ner
Allt du behöver göra är att gå till tävlingenoch rösta på mitt recept. Svensk Fågel har just nu en tävling inne på Allt om Mats sajt, där du bland annat kan vinna en hel årsförbrukning av svensk kyckling
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade med och smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil ochfinhackad rödlök
Åt rakt av från skärbrädet och det kändes väldigt "rustikt" (fint ord för icke fint). Jag gillar vegetariskt och lägger gärna tid på det och sen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Just i fallet med denna soppa hade jag länge funderat på själva grundidén, och hade kanske därför en större motivation att faktiskt lägga på minnet vad jag använde och hur jag gjorde
♥ Veckan rullade på trots allt med jobb och möten…. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar. Jag valde morötter, lök och broccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasin och sina egna favoritgrönsaker
Näringsvärde per portion. Vilken fin dag det var. För att se det på den ljusa sidan så är det bra för mig att vila ett par dagar i och med att jag slitigt ganska hårt på kroppen under så pass lång tid på diet
Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan mig på att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.