Fyll på med vin och buljong så att allt är täckt med vätska. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Extra roligt blir det om man passar på att baka sitt fika själv till den här dagen. Använd mjukt rumstempererat smör istället så kommer du inte behöva lika mycket mjöl
Köttfärssåsen var tänkt till lasagne kvällen därpå. I stället tog jag rosmarin, trattkantareller i såväl färskt som torkat skick, vitt vin, lagerblad, och slutligen avsevärt mycket mindre av tomatkonserv än vad jag brukar
Om du i likhet med mig tycker det räcker fint med att cocosmjölk innehåller cocosnöt och vatten. När nu linserna är så prisvärda, då tycker jag man ska satsa lite extra på exempelvis en sådan råvara som cocosmjölk
Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika på balkongen i kvällssolen
Efter pizzabakandet i fredags blev det massa överbliven tomatsåsså för att inte låta något gå till spillo gjorde vi en köttfärssåspå det som blev över samt en bit mögelost och lite gott vin
Väldigt väldigt god lunch, och fint ackompanjerad av årets första små fräknar. Eftersom vi vet att det blir vargavinter igen på lördag passade hela kontoret (jag och min man alltså) på att köra picknicklunch i solen idag
Häll i lite paprikapulver (beroende på styrka) och salta och peppra efter tycke och smak. Läs också. Så odlar du ingefära – steg för steg Hemgjord falafel (4-6 personer) Ingredienser. 500 g bondbönor (färska) 1 gul lök 2-3 vitlöksklyftor 0,5-1 dl koriander 0,5 chili 2 ägg torkad paprika 1-2 tsk spiskummin salt och nymortlad svartpeppar Gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.