När jag inte vet vad jag ska laga för middag brukar det sluta med att jag gör någon form av varm macka, gärna med getost eller som varianten på bilden här under - med svamp
Smaka av med salt och peppar. parmesanost, rikligt med finriven. 200 g skogssvamp blandad, rensad och nedskuren neutral olja och smör till stekning 1 msk schalottenlök, finhackad 0,5 dl vispgrädde salt svartpeppar 4 skivor surdegsbröd parmesanost, rikligt med finriven persilja, hackad
Jag bidrog medparmesankrämfyllda auberginerullar och parmesanbollar rullade i salta mandlar. Blanda samman färskosten och parmesanen och smaka av med salt och peppar
Blanda ihop yoghurt och chevré och smaka av med salt och peppar, låt även den vila en stund. Skär champinjonerna i mindre delar och smörstek dem tillsammans med trattisarna, hackad lök och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.