Brietårtan på buffén 500 g Kolibrie. 18 st cocktailtomater. 1En rödlök. 11 msk balsamvinäger mittkok.expressen.se
Varm Vacherin Mont d’Or 1 klyfta vitlök 1 Vacherin Mont d’Or (ca 500 g) 0,75 dl torrt vitt vin, gärna Gewürztraminer www.koket.se
Räkceviche Skär ut fyra klyftor om du serverar som fyra förrätter. Servera räkcevichen som förrätt eller tilltugg receptfavoriter.se
Minirårakor med löjrom 200 g löjrom. 15 stora potatisar av fast sort. 1salt. 1smör och olja till stekning www.stowr.se
Ceviche med mango, avocado och lime 1 mango. 10 cm gurka. 1 tomat. 2 avocado. 1 silverlök (eller 1 rödlök). 2 små vitlöksklyftor. 1 röd chili. 2 lime www.landleyskok.se
Kräftstjärtar med mango och koriander 1 burk kräftstjärtar i lake. 1 avocado. 1 mango. 10 cm gurka. 1/2 kruka koriander. 1/2 lime. 2 msk sweet chilisås www.landleyskok.se
Hummerceviche med grapefrukt och vanilj 2 hummerstjärtar (stora) 1 avokado 400 g tomat, mixade (färska) 2 blodgrapefrukter 1 kruka färsk koriander www.koket.se