Förrätt

Förrätt

Brietårtan på buffén

Brietårtan på buffén

500 g Kolibrie. 18 st cocktailtomater. 1En rödlök. 11 msk balsamvinäger
Varm Vacherin Mont d’Or

Varm Vacherin Mont d’Or

1 klyfta vitlök 1 Vacherin Mont d’Or (ca 500 g) 0,75 dl torrt vitt vin, gärna Gewürztraminer
Räkceviche

Räkceviche

Skär ut fyra klyftor om du serverar som fyra förrätter. Servera räkcevichen som förrätt eller tilltugg
Minirårakor med löjrom

Minirårakor med löjrom

200 g löjrom. 15 stora potatisar av fast sort. 1salt. 1smör och olja till stekning
Ceviche med mango, avocado och lime

Ceviche med mango, avocado och lime

1 mango. 10 cm gurka. 1 tomat. 2 avocado. 1 silverlök (eller 1 rödlök). 2 små vitlöksklyftor. 1 röd chili. 2 lime