30 st ungefär. Ingredienser. 200g mjölkchoklad alt mörkchoklad. 200g vitchoklad. 2 dl polkagrisar. Gör så här. Krossa polkagrisarna i en mortel alt hastigt i en mixer
Jag älskar verkligen sura godisar, det är det absolut godaste i karamellväg. Så när jag såg det här receptet av Ulrika Hoffer var jag tvungen att prova det
Mixa alla ingredienser till en slät massa. Stryk ut potatismassan tunt på ett bakplåtspapper. Gräddas i ugn på 145 grader i ca 30 minuter eller tills det blir krispigt och svagt gyllenbrunt
I lördags knatade jag förbi Dennis kött med siktet inställt på entrecote eller biff eller nåt sånt, men väl där föll min blick på denna exceptionellt vackra högrev och jag kunde inte motstå den
Viss mat förknippas som många vet med olika veckodagar. Måndagar vegetariskt, Raggmunkar med fläsk på tisdagar, soppa (ärtsoppa i synnerhet) och/eller pannkaka på torsdagar, kyckling eller tacos på fredagar, kött och pommes på lördagar och många äter pizza på söndagar
Jag brukar alltid göra biskvier till jul och idag kom jag på en lysande ide tyckte jag. Allt började med att jag sneglat på ett gäng äggvitor i kylen och då bestämde jag mig för att göra biskvier i småbrödsformar
Till helgens brunch gjorde jag en lemoncurd som blev väldans så god. Vi använde den som en marmelad eller sylt men jag kan tänka mig så gott det kan vara både i bakverk och efterrätter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.