1 g
Kolhydrater: 99 g, varav sockerarter 3 g, varav sockeralkoholer 96 g Jag har testat att baka äppelkaka med det och göra sockerlag till drinkar, det blev en mörk mojito som smakade suveränt. Själva sötningsmedlet smakar riktigt gott när man smakar det och är väldigt likt muscovado. Riktigt bra och kul med något nytt! Jag tänkte ta och dela med mig av äppelkakan så recept kommer alldeles snart
Vispa ägg och sukringold fluffigt. Doppa äpplet i sukringold och tryck ner dem i kakan. 0,75 – 1 dl sukringold. 1-2 äpplen och sukringold. 4 ägg 0,75 –. 1 dl sukringold. 1-2 äpplen och sukringold
Småkakor – grunddeg (LCHF). 0,75 dl sukrin. 0,75 dl sukrin. Småkakor - grunddeg (LCHF). Där satt den, som vanligt på tredje försöket (ja det brukar vara då som jag når hela vägen fram)
Stjälp sedan upp den på ett nytt bakplåtspapper. Häll äggvitorna i en torr och fettfri vispskål. Vispa till ett fast skum (det ska gå att vända upp och ner på bunken
Ta fram en kopp som rymmer minst 2 dl. Mät upp smöret och smält det i mikron genom att köra på medeleffekt ca 15 sekunder tills minst hälften av smöret smält
Vill du helt undvika påverkan på blodsockret så funkar någon form av stevia, sötströ eller sukrin. En kopp värmande golden milk – en perfekt avrundning på dagen
Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget på detta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Sätt ugnen på 150°C. Smörj en pajform ca 25 cm i diameter med smör. (Låt smöret bli rumsvarmt och använd gärna slickepott så går det snabbt att smörja utan kladd
Mät upp smör och vit choklad som bryts i bitar i en kastrull. Smält försiktigt på svag värme tills drygt hälften smält, ta bort kastrullen från värmen och rör sedan om då och då tills allt har smält och det blir en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.