Hoppas att alla haft en fin Midsommarafton, och att ni vaknat pigga och förväntansfulla - antingen ni nu har lagt sju sorters blommor eller kavaljerer under huvudkudden
Jag tänkte att de kanske skulle passa bra till stuvade makaroner, så jag kokade därför ihop en sats stuvade mackisar och serverade dem med de uppvärma bollarna
Inte lätt att bjuda på nåt men denna smulpaj blev både gluten och mjölkproteinfri. Dela matfettet i tärningar och finfördela det med mjölet till det blir en kletig deg
Det finns många fina recept där ute på stuvade makaroner, men så här gjorde jag här om kvällen. Var hemma hos pappa under veckans sista dagar och en av kvällarna så vispade jag ihop korv med stuvade makaroner
Kakorna gräddade jag på 150 grader i ca 35-40 min. 3 ägg1 1/2 dl nötmjöl (hasselnöt,mandel eller cashewnöt) 1 banan1/2 dl kokosmjöl1/2 dl kokosolja (eller smält smör) 1 msk sötning (kan uteslutas. Ta honung, kokossocker, dadelsirap eller lönnsirap) 4 msk kakao (helst raw) 1 tsk bakpulver Kör allt i en blender häll i muffinsformar och grädda i ca 10-20 min på 150 grader. ca 35-40 min. 3 ägg
Det har förstås spekulerats vilt i vilka frågor som skulle avhandlas och dryftas vid hans och statsminister Reinfeldts superhemliga möte i Rosenbad igår
I synnerhet när de är köpta på extrapris och lite extra billiga. Om man försöker tänka på miljön ska man bara köpa och äta fisk som man vet är MSC-märkt, det känner du säkert till redan
Vispa margarin och socker poröst. Blanda ihop mandelmjöl, polenta och bakpulver. Rör ned mjölblandningen varvat med ägg och citronskal i skålen med margarin och sockerblandningen
Nåja, det är inte alla som gillar att sörpla och slafsa och försöka pilla ut kräftstjärtar. Garanterat pill - och sörpelfritt, men ändå med den härliga kräftsmaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.