Grädda mitt i ugnen 175°C i ca 18-20 minuter till gyllene färg. Mät upp smöret och strösockret. Låt stå framme i rumstemperatur så att smöret blir mjukt
Blanda ner resten av mjölet - spar lite till utbakningen. Lägg kakorna på en smord eller bakpappersklädd plåt, jäs dem ca 40 minuter - de ska vara mycket väljästa. Eftertorka dem i ca 100º varm ugn 1 ½ - 2 timmar med ugnsluckan på glänt
-) Nåja, jag har i alla fall tittat på första avsnittet av The Walking Dead nu, och ack så jag älskar den serien - undrar om jag någonsin kommer tröttna
Ställ in i mikron på full effekt i 5-8 minuter, beroende vilken mikro man har hemma. Här kommer ett recept på en kaka som är så busenkel att den lataste människa kan göra den
Här är receptet på en kaka som håller sig mjuk och saftig länge. Smaken är dessutom lite ovanlig för kakan smaksätts med sirap, apelsinmarmelad och kanel
Låt matfettet bli rumsvarmt. Rör matfett och socker till en jämn smet, gärna med elvisp. Tillsätt sirap, bakpulver och vaniljsocker och blanda till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.