Kör degen med degkrokar i minst 6 minuter (gärna 10) utan salt och sen 3 minuter med salt. Slå upp på lätt mjölat bakbord och vik in kanterna till ett runt eller avlångt bröd som får jäsa i jäskorg eller brödkorg klädd med mjölad kökshandduk i 6-7 timmar i rumstemperatur, alternativt i kylskåpet över natten, ca 11 timmar. Värm ugnen till 250° med bakplåt i så den blir het
Idag börjar vi med nåt nytt här på CEA. Min plan är att varje vecka lägga upp en veckomeny med recept som jag hoppas kan inspirera och underlätta vardagen för dig
Var ju inte nöjd med den förra kokosglassen jag gjorde då det blev för gryning och smakade för lite kokos, att den blev gryning berodde säkerligen på att den innehåll så mycket kokosflingor
Syrligheten från citronfyllningen, i kombination med en söt maräng, saltade pistagenötter, och ett krispigt pajskal bakat efter ett franskt recept blev helt tipp-topp
Det är en kladdkaka med cheescake och god vart den. Den var mkt mäktig med god. Eftersom att jag personligen inte är ett jätte stort fan av gräddtårtor så ville jag ha ett alternativ på midsommarafton och det fick bli en helt ny testtårta
Grönsakswok med bovetenudlar och ägg. Stekt lax med quinoasallad. uteslut creme fraische och servera med guacamole istället eller mosad avokado med pressad lime och salt
Jag länkar till bloggarna efter respektive recept och dom är alla guldgruvor med goda recept. Vegansk blomkålssoppa medmed curry och kokosmjölk – Jillsmat
Dessa små snöbollar är en utveckling av flera befintliga små konfekter, havrebollar, mozartkulor och en lite stång av torkade aprikoser med kokos som jag gjorde en gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.