Trött efter en lång dag. Lakrits är inte bara ett populärt godis. Det har också goda hälsoeffekter. Här är 5 fakta som gör att det kan vara bra att snaska på
Trött efter en lång dag. Lakrits är inte bara ett populärt godis. Det har också goda hälsoeffekter. Här är 5 fakta som gör att det kan vara bra att mumsa på
Är du som jag trött på den smaklösa färsen som man köper i mataffären. Testa att köpa kött ifrån någon närliggande gård om du har eller varför inte testa att beställa en köttbox från tex Gröna gårdar
God morgon. Idag vaknade vi till strålande sol, tyvärr. Eftersom vi fortfarande inte har fått upp några rullgardiner eller annat mörkläggande i vårt sovrum blev det väldigt ljust där i morse
Julmat är ju väldigt gott, men inte i mer än tre dagar, max. Idag får det bli något helt annat. Gissar att många med mig gärna växlar julskinka, janzon och sill mot massor med grönsaker och fräsch, lätt mat
Om du tröttnat på all stabbig påskamat så kanske det här kan vara något. Man kan ju säga att den passar väldigt bra för studenter, stressade stackars människor och de som tänker på figuren
Jag äter det ofta när jag är själv och jag tröttnar aldrig på det. Äggröra med bacon och blomkål Förberedelsetid 5 Minuter Tillagningstid 15 Minuter Total tid 20 Minuter Recept av
Nu hade han ont i magen och var inte så lite trött. Men när vi är trötta, har ont eller på annat sätt känner oss nere, då är allt svårt och vi orkar knappt gå
Till den här busenkla pastarätten kokade jag en egen ostsås men om man känner sig stressad och vill korta ner tillagningstiden ytterligare finns färdig ostsås att köpa, typ "Kelda fyra ostar"Tortellinigratäng med salami, broccoli och basilika4 portioner 500 g tortellini, valfri fyllning, gärna färsk1 finhackad gul lök75 g salami i bitar250 g broccoli1 kruka färsk basilika4 dl mjölk2 msk vetemjöl4 dl riven lagrad ostSvartpeppar Till garneringCocktailtomaterBasilika Gör så härKoka pastan något kortare tid än enligt förpackningenLåt pastan rinna avMjukfräs löken i lite olja utan att den får färgLåt salami och broccoli fräsa med på slutetRör ut mjölet i lite av mjölken i en kastrullTillsätt resten av mjölken och låt koka under vispning i 3 minuterBlanda ner det mesta av osten (spara lite till gratineringen)och rör tills den smältLåt INTE såsen koka merBlanda ner lökblandningen i ostsåsenTillsätt rivna basilikablad Smaka av med svartpepparHäll upp pastan i smord gratängformSlå över såsen och toppa med lite extra ostGratinera i 225 grader i ca 10 min Garnera med cocktailtomater och basilikabladVariant med ädelost och bacon 4 portioner
Igår fick jag o Annelie äran att baka bagels, något av det godaste man kan äta i brödväg. Bara ordet bagels får mig att längta tillbaka till Usa och staden New York - världens bästa stad
När jag går upp ungefär samma tid och äter frukost, oavsett om det är helg eller inte blir jag piggare fortare, jag får mer gjort på dagen, jag är trött på kvällen och somnar fort och sover sedan tungt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.