I dagsläget så är utbudet större än nånsin och då pratar jag inte bara om grillar och stekbord. Börja med att preppa alla grönsaker, kyckling och tillbehör innan tillagning så att det bara är att "laga" när du väl står ute framför stekbordet
Man önskar sig dock ett rejält stekbord när de ska tillagas för det tar sin lilla tid men å andra sidan gör jag det inte så värst ofta så det är faktiskt värt att stå å vända och uthärda all stekos
Muurikkan ger en grym stekyta och påminner lite om hur man använder stekbord på restauranger (ni har säkert sett hur de gör när man är på ett sånt där asiatiskt wookställe)
Jag har full förståelse för att de inte trillar över 2000 köttbullar som dessutom inte får plats på deras stekbord, men det finns mängder med rätter som kan ersätta färdiga köttbullar
Stek pannkakorna i "helt" stekbord. Häll ut tunt lager smet i hela stekbordet och låt smeten stelna till lite, dela därefter i rutmönster med en degskrapa/spackelspade och vänd varje ruta var för sig, vänta några sekunder tills färg kommit på undersidan lyft upp pannkakorna och lägg i bleck/serveringsformar
Gasoldriven kokplatta och stekbord. Dax för grillning hos Johan, Susanne och Millea. Ända sen de flyttade från lägenheten ovanför vår till lägenheten i det där huset i Örgryte har Johan grillat i princip varje dag
Där sitter du och ditt sällskap (eller med ett annat sällskap, om ni inte är så många) runt ett stort stekbord där kocken tillagar din mat framför ögonen på dig
Det är inte en grill, inte ett stekbord – det är Ofyr. Denna veckas gäst i intervjuserien är grundaren av en annan grillblogg nämligen Peter Watz som driver
Grilla biffarna på “stekbord” för maximal saftighet. Onion Explosion är inskickad av Peter Håkansson. Jag är en man i mina bästa år som alltid uppskattar att få tillreda goda kreationer på min vän Kamado Joe Classic
Den stektes ihop på stekbord och jag valde till en blåmögelost att ha på, och fries och dricka till. Det är dags för sista inlägget från vår upptäcktsfärd till London i april
Stekbord. Time again, lördag=intervju. Denna veckan med Daniel Jensen, vem är Daniel då. 43 år gammal, bosatt på Hisingen i Göteborg, har en dotter på 16 och en son på 6 år,
I 2,5 år har jag kämpat för att få ett stekbord till köket då jag känner mig lite begränsad utan det, och under julledigheten så har det kommit på plats
Knaperstek skivor av rökt och saltat fläsk i en stekpanna eller på ett stekbord och spara fettet. Äggakaka är en skånsk traditionell rätt som påminner lite om ugnspannkaka, väldigt populärt bland gästerna ute på Österlen i sommar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.