Ernsts sås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 8 dl creme fraiche
  • 11 knippe färsk salvia
  • 11 st citron
  • 15 st klyftor vitlök
  • 12 msk honung
  • 12 msk vit balsamico-vinäger
  • 1 salt och peppar från kvarn
  • 18 dl creme fraiche 1 knippe färsk salvia 1 st citron 5 st klyftor vitlök 2 msk honung 2 msk vit balsamico-vinäger salt och peppar från kvarnHäll upp Creme Fraichen i en skål. Finhacka salvian. Finhacka även sesten från en halv citron. Var noga med att bara få med det yttersta gula skalet från citronen. Hacka vitlöken och blanda med flingsalt och tillsätt i skålen. Blanda honungen, vit balsamico och vinäger. Smaksätt med salt och peppar från kvarn.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.