Rör smör och socker pösigt. Blanda vaniljsocker och hjorthornssaltet i vetemjöl och rör i det. 4½ dl socker. 2 msk vaniljsocker. Grädda i 20-25 minuter utan att öppna luckan under tiden. 4½ dl socker. 2 msk vaniljsocker
Med andra ord betyder det att tårtan ska både vara socker, gluten och laktosfri, japp där fick jag något att bita i, men eftersom jag älskar utmaningar så var jag såklart tvungen att testa
Den är sockerfri, glutenfri och (om man vill) även laktosfri. Socker - och glutenfri äppelpaj. Hej. Vi har testat många nyttiga versioner av kakor, bakelser, bullar och pajer men inte riktigt lyckats bli helt nöjda med smaken man är "van" vid
Rör ihop smör och socker poröst, tillsätt sedan oljan och de torra produkterna. Så här blev vaniljdrömmarna och de blev supergoda och spröda och smälter i munnen när man äter dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.