Ont om tid är det också gott om så idag jobbar Bevemyrs pragmatiskt och slår fyra goda flugor i en smäll och bloggar ett helt gäng med juliga godisrecept på en gång
Sära mandlarna. 4dl mandlar 1 äggvita 1tsk kanel 1dl socker Vispa upp äggvitan lätt, häll i mandlarna och rör om. Lägg blandningen på en plåt med bakplåtspapper och rosta i 200 gr. - Läs hela inlägget här 4dl mandlar
Späd med buljong och mjölk. Mixa sönder spenaten med stavmixer. Smaka av med salt, peppar och körvel. Servera soppan med ägghalvor och bröd med färskost och persilja
Blanda med florsocker och vatten. Rör i mandlarna. Häll ut mandlarna på oljat smörgåspapper. Forma och tryck massan runt mandlarna, en och en försiktigt
Här har jag även lite mer margarin i pajen så täcket blir lite klumpigare och inte så “tort” som traditionell smulpaj, men det är bara att sprida ut klumparna över pajen med fingrarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.