Ferrero Rocher tårta. Den här tårtan har jag velat prova på att baka länge och när ingen mindre än en av mina bästa vänner blir min granne så är det klart det ska firas med något riktigt gott
En liten Kaka till kaffet Som det stora Kakmonster jag alltid varit, ser jag det nu som en utmaning att komma på något gott till kaffet som även en låg-kolhydratare kan njuta av
Så var det dags att testa den nya blendern “Oster – Versa”, som vi nyligen bloggade om. Första testen blev en enkel soppa, vilket egentligen inte är något svårt
Lightly butter a 9-inch springform pan and line the bottom with parchment. Preheat Oven to 375˚F. Beat 2 eggs and 1 cup sugar with whisk attachment on high speed 5 min, or until light in color and thick
Tårtbotten/Cake base. Oavsett vilken typ av tårta jag gör så använder jag alltid, alltid "tre lika"-receptet för att det är ett recept som framförallt ger höga, luftiga och goda bottnar som man kan variera i oändlighet i smak
Here we go again…. More healthy candy snacks, yes please. This is the best recipe yet. The texture is more like a chocolate toffee, soft and full of flavor
Det här skulle kunna vara det recept vi lagt upp som har mest komprimerad mängd onyttigheter i sig. Med tanke på de mängder av smör, grädde och socker som har gått åt även till andra recept så är det rätt imponerande
I’m welcoming December with this creamy goddess. Almost like Snow white. Filled with snow flakes, oh sorry I mean coconut flakes… and frozen fruits, cinnamon, creamy almond butter… All of my favourites
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.