En härligt saftig glutenfri mjukkakamed smak av apelsin, kokosoch kondenserad mjölk. Men, och ni förstod väl att ett sådant var på kommande, nu har jag kommit på ett riktigt bra recept på glutenfri mjukkaka i kakform
Häll upp smeten i en brödform med ett bakplåtspapper i. The post Mjukt bröd bakat på kokos – och bovetemjöl (glutenfritt) appeared first on Hur bra som helst
Idag vill jag bjuda er på mycket god mjukkakamed banan, citron, och vallmo. Denna mjukkaka är nästan naturligt sött , tack vare banan och också glutenfri då använde jag havremjöl
Ta ut plåten och låt svala innan du bjuder på en blåbärskakamedkokos. Det bästa av allt är att kakan är inte bara god utan busenkel att baka och så går det fort också
Blanda chufamjölet medkokosnötsmjöl, bakpulver och kardemumma och rör även ned det i smeten. Smält kokosoljan antingen i vattenbad eller på låg värme och låt svalna
Tryck ner en ruta Marabou schweizernöt i varje kaka. bak och matblogg, baka till kalas, bakblogg, föräldrakooperativ, förskola, havregryn, inredningsblogg, kakor medkokosoch marabou schweizernöt, kalaskakor, knäckiga kakor med marabou choklad, kokos, marabou schweizernöt, matblogg, mateusfat, mateusporslin, småkakor, snabba enkla och supergoda småkakor, stort rött mateusfat, systrarna m, systrarnam
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.