Sparristarte
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • rulle smördeg
  • 1 mascarpone
  • 1 ägg
  • 1 citron, skalet
  • 1 mjöl
  • 1 salt
  • 1 sparris
  • 1 olivolja
  • 1 salt och peppar
  • 1 pinjenötter1. Sätt ugnen på 200°.2. Rulla ut smördeg med smörpapper på en plåt och dela degen i 8-10 bitar.3. Blanda mascarpone med ägg, citronskal, mjöl och salt. Bred ut över din smördeg, men lämna några centimeter på kanten4. Trimma sparrisen genom att bryta av den träiga roten. Fördela sparrisarna på smördegen. Strö över pinjenötterna.5. Sätt in plåten i ugnen i cirka 25 minuter eller tills smördegen fått fin färg.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.