Lägg sparrisoch tomater på plåten tillsammansmed det andra och servera med köttet. När köttet är klart, fräs sparrisoch tomater i en panna med lite smör/rapsolja på hög värme några minuter
Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltuggtill glöggen
Täck locket med aluminiumfolie, och stäng till ordentligt runt kanten. Att tillaga fisk i ugn, under folietäcke är något så genialt enkelt att jag inte kan begripa varför vi inte började med det långt tidigare
de minut ungefär (har du hällt på rejält från början, hälften av smöret ungefär, kan du ösa blomkålen med smörvätskan som samlas i långpannan och inte tillsätta nytt smör förrän precis på slutet)
Rosta hasselnötterna i en torr panna tills de har fått lite färg och det börjar knäppa i dem. Bryt av de träiga ändarna på sparrisarnaoch koka sedan sparrisarna al dente i vatten med rikligt med salt och en nypa socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.