En klassiskCarbonara är inte nyttig för kilona, men ren balsam för själen. ) Det finns redan flera versioner av detta här på Salt&Peppar, men idag blir det Per Morbergs version av klassikern
Fördela din pasta carbonara på fyra tallrikar och avsluta med lite nymalen svartpeppar. Stek fläsket gyllenbrunt, knäck äggen, blanda med vispgrädde, parmesanost, en nypa salt och svartpeppar
400 g spaghetti 4 äggulor 200 g pancetta 30 g pecorinoost, finriven 30 g parmesanost, finriven (gärna lagrad minst 16 månader) svartpeppar, nymalen salt
Häll lite av såsen i en kopp och tillsätt en äggula. 11 äggula. 1rucolasallad. 1Garnera med rucolasallad, skurna tomater och en äggula som ligger i ett halvt äggskal
Strimla tomaterna och dela oliverna i halvor. Koka spaghettin al dente i rikligt med saltat vatten. Här har jag använt mitt vanliga recept på carbonara och ersatt bacon med soltorkad tomat och oliver
Krydda med svartpeppar och rör ner blandningen i kokt spaghetti. Är både väldigt gott och himla enkelt att slänga ihop så får se till att göra det lite oftare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.