Det är säkert någon gång varje månad som jag gör en rejäl sats med köttfärssås som vi äter till pasta ena dagen, och dagen efter varvar jag såsen med strimlad potatis, häller över lite mer grädde och gratinerar nå'n timme med lite ost på toppen
Blir det till att koka mer spagetti eller gör du en annan maträtt med det. Om, eller kanske snarare när, du har en slatt köttfärssås över - vad gör du då med den
Marinera bitar av kycklingfiléer i soja, olivolja, vitlök och sambal oelek. Skala lök och morötter. Strimla lök, morot, vitkål och paprika i mindre bitar
Bred ett lager köttfärssåspå botten. I med morötter i köttfärssåsen. Mat påmitt sätt, kreativt, lättsamt, ibland fransk och komplicerat som ett slags meditativt matlagande
på mer vatten och salt så att det täcker köttet. Lägg på locket och koka upp. Låt kött och grönsaker koka på svag värme under lock tills köttet känns mört, 1 1/2 - 2 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.