Köttfärssås är ju en sån där grej som alla gör olika. Och det är exakt så jagbrukargöra. Det blir ju sällansamma köttfärssås från gång till gång då manoftastvarierar den genom attslänga ner vadmanhittar i kylen
Fördela din pastacarbonara på fyratallrikar och avsluta med lite nymalensvartpeppar. Stek fläsket gyllenbrunt, knäck äggen, blanda med vispgrädde, parmesanost, en nypasalt och svartpeppar
Blandasvampblandningen med nykokt spagetti. Kantarellcarbonara. Harsnällasvärföräldrar som, efter atthapassatbarnen, gav mig två påsarförvälldakantareller
Låt den rinnaav i ett durkslag. Kokaspaghettin enligt anvisningarna på förpackningen. Skakasammanäggula, matlagningsgrädde och parmesanost i en redningsbägare
Det som är annorlunda med Nigellas recept är vinet som ger en annan touch på carbonaran, jätte gott. Häll över vitt vin eller vermouth och låt det bubbla bort så att det efter några minuter har blivit sirapsaktigt
När blandningen precis börjartjockna (även här är det viktigt att inte vänta för länge så det blir äggröra istället) tar du kastrullen från plattan och blandar ner bacon och spagetti
Sås och Spagettin blev klarsamtidigt. Idag blev det SpagettiCarbonara med ny smaksättning. Medansvattnet till spagettinkokade upp, blev jag färdig med förberedelsen till såsen
Serveraovanpå den (färsk) kokadespagettin med lite parmessan och en äggula. Börja med atthälla lite olivolja i en stekpanna, fräs upp bacon på inte allt för hög värme (så att den blir lagomknaprigt), blanda i pressad vitlök och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.