Blanda skaldjuren med olivolja, lime, salt och peppar. Tänkte dela med mig av nyårsaftonens förrätt vilket var ett recept som jag såg Leila göra i hennes nyårsprogram
Blanda riven ost med grädde och ägg, smaka av med salt och peppar. Ja, jag vet att det blir mycket lagat här medvästerbottenost, men den är ju såååå god
En rätt jag gjort flera gånger i sommar är denna röra med bulgur ochkräftstjärtar. Det är lätt att variera och blir dessutom perfekt att ha med i lunchlådan
Mixa med stavmixer och smaka av med salt och peppar. Späd med mer vatten om det blir för tjockt. Chilifrästa kräftstjärtarkräftstjärtarchililöksaltoch pepparFräs snabbt av samtliga ingredienser i en het panna
Knäck äggen, blanda med grädde och Bong Touch of Taste skaldjursfond. Råstek jordärtskockorna i smör tills de är mjuka, tillsätt vårlöken, babyspenat och räkorna på slutet, salta och peppra
Dekorera osten med paprikaringar ochkräftstjärtarnamed crème fraiche blandat med dill. Gör en ros av laxen och lägg mitt på brödet med basilikablad runt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.