Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
En otroligt god rätt från det spännande Sichuanska köket i Kina. Trots namnet är växten ej närbesläktad med chilipeppar eller vanlig peppar, utan tillhör vinruteväxterna och är närmast släkt med citrusfrukter
1 msk Chili pasta med bön olja. 1 L köttbuljong (går bra med buljongtärning löst i vatten). Rensa räkor, ta bort skal och skär i ryggen och ta bort den svarta strängen
För en soon to be fyra-åring är Lucia mer spännande än man kan föreställa sig. Och det har varit full fart här hela dagen, från tidig morgon med Lucia på TV tills vår egen trötta lilla Lucia slutade kvittra pepparkakssången i sin säng
Börja med att vispa upp äggvitan lätt med en gaffel och tillsätt sedan resten av ingredienserna. Ställ in i kylskåpet medan du förbereder övriga moment
Tydligt besläktat med pepparbiffen och höjdaren ”Biff Butler”. Här hittar du receptregistret ur Carl Butlers Kokbok samt länkar till de recept jag lagat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.