oumph souvlaki. Det har satt igång min kreativitet och utökat min receptbank. Oumph souvlaki. Smaken i sig är inte mycket att hurra för – då den är helt neutral, men konsistensen är helt unikt trådig, fibrig och tuggig
Häromdagen trotsade jag det faktum att tråk-tomat-säsong råder och lagade min egen variant. Lite bättre blir de smaklösa vintertomaterna om de förses med en god kryddad och lite extra sötad vinägrett
Souvlaki gör mig knäsvag älskar kombinationen med underbart marinerat kött, potatis och denna underbar yougurtsås som är så syrlig och god med en liten tach av vitlök
Vi åt Souvlaki gjord på citron- , rosmarin- och vitlöksmarinerad fläskfilé, en kylig tzatziki, en stingig avokadoröra och till allt dettta en grekisk sallad
Förutom min suveräna brushetta (ödmjuk som vanligt) så blev det grillade kyckling- och grönsaksspett med en härligt pepprig mangosalsa, potatisklyftor och Café de Paris
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.