4 300 g färsk svamp (t ex champinjoner) 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 msk olja 200 g gröna blad (t ex strimlad mangold, grön- eller svartkål eller hel bladspenat) 2 askar färskost (à 200 g) 4 dl mjölk 1 dl riven lagrad ost 1 tsk salt 2 krm peppar 1 paket färska lasagneplattor (à 200 g) smör till formen Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
1 litet vitkålshuvud2 morötter1dl Crème fraîche½dl Majonnäs2msk Dijon senap1msk pressad citronsvartpepparsaltStrimla vitkålen fint. Låt stå i 1 timme innan servering så blir den som bäst
Lat måndag. Publicerat 2015-11-09 13. 16. 07 i. Fisk och skaldjur,. Lunch. Hej. Denna nya novembervecka inleds med slappemåndag, sovmorgon och massa bebismys
Vid det här laget vet ni nog redan att jag älskar allt som är friterat. När vi bestämde oss för att ha sparris som tema i Månadens gröna visste jag direkt att jag ville fritera mina sparrisar
Medan pastan kokar skär du grönsakerna i mindre bitar, skivar purjolöken fint, finhackar vitlöken, strimlar chilin och skär laxfiléerna i bitar på ca 2 x 2 cm
Jag hittade en fin liten klocka på Dimoda, men den var helt fel i färgerna. Jag ska åka till kolonin på lördag och hoppas på att få ett par timmar i ensamhet, innan mina fina gäster dyker upp
300 gram Rökt skinka, strimlad. 1. Slå på ugnen (225 grader). 2. Tvätta potatisarna och stick några hål i med en provsticka eller en gaffel (annars kan de 'sprängas' i ugnen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.