Ikväll efter en joggingtur blev det en snabb och somrigsallad till middag. Det vackra vårvädret gör att jag känner mig väldigt sugen på lätt mat som sallader just nu
den här salladen passar perfekt på buffé oavsett det är sommar eller vinter. 1 burk kidneybönor1 burk borlottibönor1 burk svarta bönor7 marinerade soltorkade tomater1 msk rödvinsvinäger2 msk fin olivolja1 tsk flytande honungett litet knippe färsk oreganoflingsalt & pepparskölj bönorna och låt rinna av
jordgubbs- och chevrésallad med färsk spenat, nektariner och rostade pinjenötter. Somrigsallad. Nu var det längesen jag hade mattips här på bloggen men ikväll blir det en riktig favorit
Somriga smaker som passar utmärkt tillsammans. En lång, men bra dag på jobbet, ett träningspass på gymmet och till sist en härlig sallad och en mysig stund framför Sveriges mästerkock
Rökt sikröra på canapé botten och en nypotatis-salladmed löjrom, senap och ruccola. Lägg potatissalladen vackert upp på tallrikar och dekorera med en liten klick löjrom över
Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. För mig började det med att jag ville göra en sallad med tonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.