Skär köttet i ca 2 cm tjocka skivor. Smält matfettet en stekpanna. När det är ljusgult ochslutat skumma, lägger du i köttet och bryner det på båda sidor
Strimla snitzeln & fräs i lite olja + en klick smör i en större gryta tills de fått fin färg. Häll på vatten så det precis täcker köttet, tillsätt buljongtärningen + lök (hela lökar + del av skaften i strimlor) + kryddor
Sommargryta med kyckling och thaikryddor. Sommargryta med kyckling och thaikryddor. Gillar ni Thaikryddor, kyckling och sommargrönsaker är den här rätten bara ett måste
Tid. 25-30 minuterSkär köttet i 2 cm tjocka skivor. Smält matfettet i en stekpanna. Närdet är ljusgult och slutat skumma lägger du i köttet och bryner påbåda sidor
Print. Sommargryta. Personer. 8-10. De flesta grytor sköter sig själva på spisen. Denna gryta tar ca. 10 minuter att slänga ihop och mår gott av att stå länge på låg värme innan servering
Tillagning. 1. Fräs vetemjöl i smör och späd med buljong, mjölk och grädde. Koka ihop i ett par minuter. Vispa ner senap och smaka av med salt och peppar
Skär morötter och äpplen i bitar och de gula lökarna i klyftor. Dela katrinplommonen på mitten. Skär köttet i 2-3 centimetertjocka skivor som trycks ut lätt med knuten hand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.