Skär köttet i ca 2 cm tjocka skivor. Smält matfettet en stekpanna. När det är ljusgult ochslutat skumma, lägger du i köttet och bryner det på båda sidor
Strimla snitzeln & fräs i lite olja + en klick smör i en större gryta tills de fått fin färg. Häll på vatten så det precis täcker köttet, tillsätt buljongtärningen + lök (hela lökar + del av skaften i strimlor) + kryddor
Sommargryta med kyckling och thaikryddor. Sommargryta med kyckling och thaikryddor. Gillar ni Thaikryddor, kyckling och sommargrönsaker är den här rätten bara ett måste
Tid. 25-30 minuterSkär köttet i 2 cm tjocka skivor. Smält matfettet i en stekpanna. Närdet är ljusgult och slutat skumma lägger du i köttet och bryner påbåda sidor
Tillagning. 1. Fräs vetemjöl i smör och späd med buljong, mjölk och grädde. Koka ihop i ett par minuter. Vispa ner senap och smaka av med salt och peppar
Skär morötter och äpplen i bitar och de gula lökarna i klyftor. Dela katrinplommonen på mitten. Skär köttet i 2-3 centimetertjocka skivor som trycks ut lätt med knuten hand
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.