Mamma och pappa hade plockat massor med smultron så självklart tog vi det. Lägg ena marängbotten på ett fat, lägg på glass sedan grädde och ½ av smultronen/jordgubbarna
Idag bakade jag årets första lussebullar. Det var faktiskt till viss del efter att jag igår tittade igenom bloggstatistiken och såg att folk hade börjat googla som galningar efter bra recept på lussebullar
Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Storstädningen la jag på is igår. Nämen det gick inte att vara inne, vilken värme. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
s Första tipset fick jag från Viktoria som tyckte jag skulle catera. 8 portionerLager 16 st stora skivor formbröd100 gr bredbar pastej1,5 dl lätt creme fraiche0
Efter drygt ett år med en massa recept på kött- och fiskrätter här på bloggen tycker jag att det kan vara dags för min första vegetariska rätt, nämligen parmesanpanerad aubergin med chilimajonnäs och rättikspasta med babyspenat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.