Todayis the day. Vispa äggen pösiga. Gissa. Kommer ni ihåg att jag för några månader sedan skrev att jag skulle testa på att göra smörgåstårta "LCHF way"
Dom vill ni ju inte missa. ♡. En härligt fräsch Raspberry mint smoothie toppad med egensötad vaniljkvarg, fräska jordgubbar, pumpakärnor, kokosflingor och några blad färsk mynta
Original receptet är från Cupcakes From the Primrose Bakery by Martha Swift and Lisa Thomas. • Vispa smör och socker tills vitt och riktigt pösigt ca 3 – 5 minuter sedan tillsätt äggen. • Rör ner i 1/3 av mjöl blandningen i smeten växelvis med mjölk blandningen. • Vispa smör och socker tills vitt och riktigt pösigt ca 3 – 5 minuter sedan tillsätt äggen. • Rör ner i 1/3 av mjöl blandningen i smeten växelvis med mjölk blandningen
But a few weeks back I baked one (which I had some of for dessert) with apples in. In Sweden today it’s the National Kladdkake-day (Kladdkaka is like a brownie and very popular)
is om önskas. En grön smoothie på morgonen som ger dig mycket energi. Jag dricker den väldigt ofta och känner mig därför mycket pigg och med dubbel ork som vanligt
alla på en gång och han såg ut att vara lika nöjd som ett barn som precis fått sin lördagsgodispåse. Just vanilj och lakrits tillsammans med jordgubbarna blir "som ett smakfyrverkeri för smaklökarna" och sätter den där extra twisten till panacottan
Använd gärna elvisp. Om ni tycker att hela perspektivet på den här bilden känns konstigt är det för att den visade sig vara tagen med vidvinkelsobjektiv
Jag brukar alltid göra en laddning när jag vill äta mer strikt, dels för att det är så praktiskt att ha i kylen, dels för att det är så gott och lätt att kombinera med olika typer av tillbehör
I receptet står det att man endast ska röra ihop degen kvällen innan, jag har testat receptet två gånger nu och valt att arbeta in mjölet med köksassistenten, fungerar också utmärkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.