Idag när jag kom hem på lunchen var jag VRÅLHUNGRIG. Grunden är som de Zoats jag gett recept på tidigare men istället för att göra dem söta så hade jag i morotspuré, örtsalt, oregano och toppade med ärtor och kyckling
Tänkte berätta om dagen i både text och bildform, både för att jag tyckte att det var kul/intressant och vara snäll mot er som inte hade möjligheten att åka besöka mässan (men ni har fortfarande hela morgondagen på er)
Men faktiskt så är detta bara ett vanligt recept som jag har räknat ut ProPointsen på. Om man räknar sex portioner på denna soppa så blir det 6 ProPoints per portion eller om man vill ta större portioner och delar denna i fyra portioner så blir det 9 ProPoints
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.