Blanda pastanmedpilgrimsmusslorna, persilja och smör och ta pannan från värmen. Kombinationen medpasta var inte dum, och jag gjorde helt enkelt lite mindre av allt och serverade det som en liten förrätt
300 g färsk pasta10pilgrimsmusslor10 st coctailtomater1 rödlök / salladslök3 dl grädde2 vitlöksklyftor1/2 färsk chili2 citronklyftorsalt o pepparparmesanHacka löken och chili. Skala två vitlöksklyftor och skär två citronklyftorStek pilgrimsmusslorna ca 2-3 min på vardera sida (tinade) och lägg sedan på ett fatKoka upp den färska pastan ca 3 minBryn löken, chilin, vitlöken och tillsätt grädden och citronenLåt sjuda ihop och lägg i pilgrimsmusslornaSalta o peppraKLART. Lasagneplattor fungerar utmärkt att skära till själv i önskad tjocklek, kokas då som vanlig färsk pasta i 2-3 min Alla ingredienser sjuder tillsammans bara någon minut, annars blir pilgrimsmusslorna överkokta 10 min. 300 g färsk pasta. 10 pilgrimsmusslor
Valfri pasta. Börja med tomatsåsen. Sista momentet blir att halstra pilgrimsmusslorna. Ställ såsen åt sidan på svag värme och koka upp valfri pasta enligt anvisning
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.