För att laga Sockerkakautan gluten, ägg och mjölkVispa samman alla ingredienser till en jämn smetHäll upp i smord sockerkakasform bröad med mjöl eller kokosflingorGrädda i ugn 200 grader i 45 minuter. Lägg över bakplåtspapper efter 30 minuter
Sockerkakautanägg med röda vinbär och rabarber. Liam ska ju snart döpas och när jag ändå höll på att baka idag så svängde jag ihop 4 st kakor som ska in i frysen direkt
Rör ägg och sukrin+ fluffigt. Ja här har det bakats sockerkaka, både igår och idag. Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Klassisk sockerkaka som blir mjuk och saftig. Blanda de torra ingredienserna och rör försiktigt ner blandningen i äggsmeten
Fördela fyllningen på kakan och lägg sedan på kakans överdel igen. Idag bakade jag en av mina favoritkakor, eftersom jag hade en lekdejt med en traktortokig liten grabb - en saftig sockerkaka med vaniljfyllning inuti
florsockerVispa ägg och socker pösigt. Först ut blev en sockerkaka med äpple och mandelmassa. Rör ner det i äggsmeten Rör till sist ner mjölk- och smörblandningen och rör till en slät smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.