Ibland blir det LCHF-rätter, ibland blir det vegetariskt eller t o m veganskt, ibland blir det mer s k nordisk kost, ibland blir det raw-food, ibland Medelhavskost, och ibland blir det IFD-mat
De blev riktigt söta och saftiga med en god chokladsmak. Nu har jag bakat den ena sockerfriaoch mjölfria muffinsen efter den andra här och jag har väl inte riktigt hoppat högt av smaksensation än, men jag kommer allt närmare
Jag köper ju alltid mina kosttillskott från Proteinbutiken i ochmed att jag älskar deras pulver (och även de andra produkterna de har) men om ni vill jämföra priser på kosttillskott (man kan dock inte bara gå på pris, utan smak och kvalitet är viktigt, i alla fall för mig) så kan det vara kul att kika på den sidan
Jag har gjort äppelmos tidigare men denna gången ville jag testa att utesluta sockret, jag tog istället Icas sötströ, smaksatte med kanel och vaniljpulver
Om önskas dekoreras chokladbitarnamed smält choklad och Naturlig Dekoration hallon/jordgubb/blåbär. Det ni kan se här är små söta chokladbitar som smälter i munnen
Bilen var packad och klar i morse och vi tog oss ända till Jönköping och tillbaka till Örebro. Vi har reparerat AC'n i bilen ett flertal gånger senaste månaden och nu var det dax igen
Jag tillhörde dem som formligen dränkte pastan och korven med Heinz ketchup och chilisås på den tiden då kolhydraterna hade den största platsen på min tallrik
kommer aldrig göra kladdkaka på det hemskt onyttiga sättet längre (med mjöl och raffinerat socker) Då det bakas kladdkaka så är det detta recept som gäller framöver
I samband med att lillan fyllde ett år bakade jag sockerfria muffins. Jag räknar med att det finns fler föräldrar där ute som tycker att det är onödigt om barnen får i sig socker jämt och ständigt
Färska fikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
BAKADE FIKONMED GETOST, HACKADE NÖTTER OCH HONUNG. Du kan med fördel kryssa dem lite med en vass kniv och öppna upp dem lite för att lättare fylla dem lite extra
Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
Det var ett litet exprement då jag inte provbakat detta recept tidigare utan gick lite på känsla när jag gjorde det och visste därmed inte hur slutresultatet skulle bli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.