Med Folkets favoriti Årets kock, Fredrik Lagberg vid rodret och med fokus på svenska smaker äter du helt utan att överdrivaosannolikt gott i den guld-gråa slottsmatsalen
Skär laxen imindrebitar och lägg på grönsaksbädden. Ta fram och tina laxen om den har varit fryst. Blanda räkor, crème fraîche, vispgrädde och dilli en skål
VipåSpisatgillar svarta / mörka grejer iköket av praktiska skäl, minstaliten kaffefläck eller att man nuddar ugnen ska inte behöva betyda att man tvättar sönder grejerna man gillar
Anledningen att jag trivs så bra där, förutom för den grymma personalen, är att de har samma syn på mat som jag har, som de själva kokar ner till två ledord
En riktigt god soppa på blandsvamp blev gårdagens middag. Snabbt improviserad var den, eftersom viinte hade en färdig matplan och dessutom helt saknade inspiration
men körde på säkra kort, grillat och potatisgratäng (en rätt som jag aldrigmisslyckats med trots att det är litesi och så med mina talanger iköket, ibland går det helt åt skogen och vi får snabbt åka iväg och köpa något färdigt någonstans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.