Enkel fredagsmat: Nygammal soppa på blandsvamp, med snyggt garnityr
SMASKENS.NU
SMASKENS.NU
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Nygammal soppa på blandsvamp, med snyggt garnityr (4 varmrättsportioner eller 6 förrättsportioner)
  • 750 fryst blandsvamp
  • 100 gram färska champinjoner, skivade
  • 30 + 20 gram smör
  • 2 schalottenlökar, finhackad
  • 0,5 dl Eau de Vie
  • 8-10 dl kycklingsbuljong
  • salt och vitpeppar
  • 1 msk koncentrerad kantarellfond
  • 1 msk koncentrerad schalottenlöksfond
  • 1 dl vispgrädde
  • några kvistar färsk timjan (av den kraftiga, aromatiska sorten)
  • 4 stjälkar salladslök, ansade och tunt strimlade

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.