Ola tyckte jag hade bakat ett snyggt bröd idag. Snygga formbröd2 st50 g jäst7,5 dl vatten1 msk honung1 msk rapsolja2 tsk salt1 dl solrosfrön2 dl grahamsmjölca 16 dl vetemjölolja till formarnavispat ägg och sesamfrön till garneringVärm vattnet till 37 grader
För egen del finns det ingen grillsäsong, vi grillar året runt. Däremot kan jag hålla med om att det där svalkande vinet passar bättre vid grillen en skön sommarkväll än en iskall januarikväll
Ni kanske såg denna vetekrans lite i förra inlägget, för denna fikade vi på under spelkvällen. Denna vetekrans är som värsta konstverket (våra gäster trodde att vi hade köpt kransen) och hela hemmet doftar kanelbullar länge efteråt
Beware. Här kommer en beskrivning på hur jag gör mina pumpor till Halloween. Köpte verktyg och mönster på Walmart i New Jersey för typ 17 år sedan och de håller fortfarande lika bra
Nygammal soppa på blandsvamp, med snyggt garnityr (4 varmrättsportioner eller 6 förrättsportioner). Nygammal soppa på blandsvamp, med snyggt garnityr (4 varmrättsportioner eller 6 förrättsportioner)
Jag lägger mina kakor i en stor glasburk som ställs på köksbordet för att se lite snygg ut. Men det snygga räcker sällan mer än en dag eller två då en av mina söner (nämner inga namn) nämligen är ett riktigt kakmonster
Så när jag och sällskapet kommer hem till huset så möts vi av sambon som står och har fått fart på grillen och stolt talar om att gratängen står i ugnen
Vill du slänga ihop något snabbt, gott och snyggt även mitt i veckan. Med lite enkla medel kan du få även denna rätt att se både snygg och aptitretande ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.