Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Ja, jag lever. Den här bloggpausen blev visst något längre än jag först hade förutsett. Jag har däremot fortsatt att laga mat, baka, jaga nya recept och läst alla fina bloggar där ute i cyberspace
Mandelsmörbollar (LCHF). Äntligen är mamma här och rackarns vilken fart jag har fått. En massa kartonger har packats upp och nu återstår allt arbete med att förstå i vilka skåp sakerna ska vara och hitta ”sitt” sätt
. Just nu känns det så jäkla gött att vara tillbaka i vardagen igen. Det är lugnare på jobbet och man känner att krafterna är påväg tillbaka efter en månad i full fart
Om en vecka börjar påskhelgen och ett givet kött att servera under denna högtid är just lamm. Så varför inte bjuda på just lammrostbiff denna påskafton
Kvällens middag tog oss tillbaka till det ljuva (. ) 70-talet. Det blev Flygande Jakob med ris eller couscous, jag valde det senare, samt en fräsch sallad
Man har ju blivit lite bortskämd med sol och värme under den senaste veckan så man glömmer nästan bort att det bara är i mitten av maj men jag hoppas att solen kommer tillbaka snart så att jag kan gå på promenader med Felicia på dagarna
Det var otroligt skönt med en veckas semester. Fint väder, mycket friskluft och massor av god mat. Byta om från myskläder till underställ och skidkläder och sen tillbaka till myskläder
Oups. Det blev ett långt, oplanerat uppehåll i mitt bloggande. Det beror inte på avsaknad inspiration eller att jag avstått från bak och matlagning som väl förtjänar att dokumenteras här i min blogg, utan på att jag befunnit mig på resande fot de senaste veckorna, och bristande internetkontakt har varit mer regel än undantag
Känns som att det var en evighet sedan jag skrev här i bloggen sist, men nu känner jag att jag äntligen har tid att börja skriva och bjuda på nya spännande recept
Tillbaka med grova knäckebröd. Publicerad 2016-02-18 17. 22. 00 i Allmänt,. Ambitionsnivån är alltid hög, men jag har alltid svårt att komma igång med bloggandet efter årsskiftet, det är så mycket annat som ligger och väntar, veckorna går och plötsligt har halva februari gått, men nu är jag tillbaka igen med åsikter, recept och dryckestips, vi börjar med grova knäckebröd som är passar utmärkt med en mogen brieost och lite fikonmarmelad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.