Då var vi hemma igen, alltid skönt att komma hem, sova i egen säng och äta det man själv lagar. Ikväll blev det soppa med kronärtskocka och parma flarn, åt med härligt surdegsbröd
Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och stek i omgångar i smör och olja. Och som om det inte räckte med mat så ska ni även få ett vintips och en drink att skåla in våren i, så generösa känner vi oss denna söndagskväll
Något jag och mina vänner ofta gjorde när vi var studenter var att bjuda varandra på vardagsmat. Laga ett par portioner extra spenatsoppa en tisdagskväll och ät ihop istället
Fyll upp i portionsglas eller ställ in skålen som den att stelna i kylen, minst en timme. Vi tog tag i ett av de bokmärkta efterrättsrecepten i fredags, det var Anki som slog till och gjorde en chokladmousse som vi hittat i ett annat kök, nämligen Momas
Onsdagspasta. det är ni värda Själv har jag varit enormt sugen på rött vin, och när Herr O fyllde år för några veckor sedan fick han två flaskor AMARONEVINER i present
Toppiga blir mina tårtbottnar alltid men fina Linda i Frankrike tipsade om att man kan platta till dem genom att försiktigt trycka på dem med en potatisstöt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.