är bara för att visa hur stökigt det blir när man fjällar av. Vitsen med att fjälla av laxen är att bevara skinnet som är fantastiskt gott, det sitter massor av smak i skinnet och det blir extra gott när det steks krispigt
Vispa ägg och socker. Rör ner i det uppvispade ägg-socker Det smälta smöret,mjölk bittermandelolja. 400 gmargarin smält. 4 stägg. Slå i en långpanna 30x40 cm. 400 gmargarin smält. 4 st
Bilden visar hur vår lillajulmiddag såg ut i början av månaden. Visst ser det gott ut. Varje år hör jag samma sak - "man blir så trött av julmaten", och efter julen hör och läser man "träna bort julskinkan", och varje år blir jag lika irriterad, ni vet nog varför
Men å andra sidan jobbar vi heltid båda två en hel månad till. Men häromdagen åt vi en gryta med en kall god sås till, gjord av creme fraiche och Ajvar Relish
Är det konstigt att så många får cancer till exempel. Idag finns ju ett större utbud av råvaror än någonsin förr och ändå använder man en massa tillsatser och kemikalier i maten vi äter
Strax dags att bege sig till jobbet, tänk att det snartär helg igen. Dra försiktigt ut degen till en rektangel, vik på mitten och dela därefter i ca 6-8 bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.