Ikväll blir det wraps med kyckling och andra goda tillbehör, allt beror på vad vi har hemma. Detär verkligen den bästa fredagsmaten, snabbt och enkelt att förbereda och alla kan hjälpas åt
Nu närdet börjar närma sig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Gör så här. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Inlagd sill i krämig sås håller ungefär en vecka, om burken förvaras i kyl. Innan sillen blandas med romsås måste den läggas in, för annars smakar sillen inte mycket
Kontrollera att kotletterna är klara längst inne vid benet. färsk salvia, hackad. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min. 4 person(er) Ingredienser 4 fläskkotletter, (500 g) 0,5 msk färsk salvia, hackad 2 krm grovmald svartpeppar 1 tsk salt 1 msk olivolja 1 msk smör 2 dl matlagningsgrädde 0,5 dl parmesanost, riven Tillbehör , smörslungad bladspenat, pressad potatis
Både Lova och Ellen är riktiga periodare närdet kommer till frukost. Eftersom vi går på en i Ur och Skur-förskoladär man inte serverar frukost så existerar liksom inte riktigt alternativet att låta barnen hoppa över frukosten hemma
Detär ett litet tips på tankesätt som funkar för mig och säkert för dem flesta andra också. Detär med andra ord precis som med allt annat, detär pengarna som styr här och det ligger i alldeles för mångas intresse att vi människor fortsatt ska äta den skräpmat som vi äter och gärna lite till
Denna veckan blir en kortvecka, så det gäller att fixa till så mycket som möjligt på jobbet så att vi får fram massor av prylar… vi missar torsdagen och detär ju en dag som vi skruvar möbler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.