E-postTelegramGillaGilla Laddar. En favorit är en kallrörd, med vispgrädde, äggulor och socker, men den blir ju ”något” mäktig och kalorität ibland… Vill man ha en god vaniljsås så görs ju den främst (eller helt) på mjölk och det är ju dessutom gott att variera sig
Utav detta blev det en stark gryta, till och med sonen tyckte att den var stark… då var den det. Så det fick bli en het gryta idag, tog lite extra chili så att man blev varm… hihi
Till middag idag gjorde Fredrik min man pasta med gräddkantareller och västerbottenost. När jag tänker närmare på det så blir jag väldigt arg på att det skall vara så, att man skall vara så van vid alla tillsattser och smakförstärkare att man tycker det smakar konstigt med "riktig" mat
Mycket vanilj att de svarta prickarna verkligen syns ordentligt och perfekt i konsistensen - inte allt för lös men ändå inte så tjock som vaniljkräm är
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.