Glöm pulver Marsan, har du bråttom testa denna vaniljsåsenca 5 portioner1 ekologiskt ägg2 msk ekologiskt strösocker2 dl lättvispad grädde1/2 vaniljstång eller1 tsk vanilla pulvervispa ägg, vanilj och socker vitt och pösigtBlanda i den lättvispade gräddenStäll kallt en stundenkelt eller hur
Vaniljsås brukar jag göra själv men det var första gången jag gjorde en så snabb sås och sååå god. Igår fick jag in lite tips från några av er läsare och ni vill bland annat se lite mer vegetariska rätter, matiga pajer och även lite snabblagad kvällsmat som man även kan ha som matlåda dagen efter
Vaniljsås. Det är inte bara äppeltider nu, även päronen är dags att skörda. Det kanske kan passa med en päronsmulpaj till efterrätt i helgen eller varför inte till fikat
Superenkelt och snabbt att laga och gott att värma. Innan jag gick hem på mammaledighet brukade jag laga stor- kok på flera olika maträtter och lägg i frysen
Skala och skiva löken tunt i halvmånar. Skär upp fläskfilén i bitar. Bryn köttet och löken i smöret. Häll på grädden och lägg i buljongtärningen, pepparn och sojan
Koka pastan (enligt förpackningen). Skala och hacka alla grönsaker. Hetta upp oljan i en vid kastrull, tillsätt grönsakerna och tomatpurén, låt fräsa sakta i 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.