Igår plockade jag årets skörd av vindruvor. Jag får hjälp med rensandet och framförallt MOSANDET. Av erfarenhet visste jag att inte låta druvorna ligga undan att sätta dem på jäsning snarast möjligt
Här kommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
Allt fräses på stekpannan ochslutligen hyvlas lite parmesan ovanpå. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
som jag tänkt testa länge, nämnligen varm festaostsallad. Söndag och efter en långrunda i skogen, så blev det en stund på soffan, skogen tar på krafterna
det som är kvar av baconröranskivadetomaterriven ostStek baconet ochi med skivad purjo och svamp. Ett gammalt vandringsrecept som alltidblir mycket uppskattat
Värm mjölken i en kastrull och bryt sönder chokladen ibitaroch smält den i den heta mjölken. Vispa ner rom och muscovadosocker och häll upp i varma glas
Musten är fantastiskt god precis som den är, men kan med enkla medel förvandlas till en kryddigoch värmande kvällsdryck när mörkret tätnar och snålblåsten vinerochpiper runt knuten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.